23 Ocak 2013 Çarşamba

Cem Yılmaz Fundamentals 2013 dvdrip indir

CM101MMXI Fundamentals Tek Link


Vizyon Tarihi: 3 Ocak 2013 (2s 0dk)
Yönetmen: Murat Dündar
Oyuncular: Cem Yılmaz
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye
Filmin Konusu: Yakın zamanda daha ziyade yazdığı ve yönettiği filmlerle öne çıkan Cem Yılmaz’ın 2010 yılında gerçekleştirdiği stand-up şov gösterilerinin derlemesinden oluşan film, ünlü oyuncunun bu sefer komedyenlik yönünü olduğu gibi beyazperdeye taşıyan bir yapım. “CM101MMXI Fundamentals” adıyla sergilenen gösterilerle aynı adı taşıyan filmin Ocak 2013′te sinemalarda olması planlanıyor.
Film Hakkında Yapılan Yorumlar;
Yorum 1=genelde sahnede gerçekleştirdiği gösterisini sinemada vizyona sokmasının asıl nedeninin maddiyat olduğu düşünülüyor ama ben öyle düşünmüyorum.Tabi ki para kazanmakda var bunun içinde ama Cem Yılmaz geçen sene Ferzan Özpetek ile katıldığı bir programda sahnede kendisini herkesin izleme imkanı olmadığını,stand up yapmayı bırakacağını bu nedenle son gösterisini sinemada vizyona sokup daha çok kitleye ulaşmak istediğini söylemişti.Dvd ile sinemada izlemek arasında büyük fark var.Sahnede izleyemeyenler daha düşük bir meblağ karşılığında sinemada bu keyfi yaşayacaklar.Çok fazla eleştirmek bence yersiz….
Yorum 2=Gülmekten yerlere yattıgım,bian çene ve karın kaslarımın kitlendiği gülmekten kramplarla uğrastıgım mükemmel bir gösteriydi.cem yılmaz adamsın
Yorum 3=katıksız bir cem yılmaz hayranı olarak,beğenerek izledim.eğer başınıza olumsuzluk şapkası takarak yorum yapmaya hazırsanız,şöyle düşünün lütfen: bu devirde sizi bu kadar ucuza güldürebilen başka birşey varmı? bu soruya cevap verdikten sonra lütfen olumsuz yorum yazacaksanız yazın.cem yılmazın tüm gösterileri,filmleri,konuk olduğu programları kaçırmadan izledim.maalesef onu canlı izleme şansını yakalayamadım.iyi ki böyle birşey yapmış ve bu gösterilerini sinemada gösterime sokmuş,yoksa en az 3-4 yıl bekleyecektim bunu da izlemek için.Allah razı olsun Cem baba senden,aldığın parayı senin kadar hiç kimse haketmiyor inan.”Para için yaptı” diyenler lütfen boş boş konuşmasın,babasının hayrına yapacak değil adam,mesleği bu! ne kadar saçma düşüncelerdesiniz böyle.
Yorum 4=Yine akıcı bir şekilde soluksuz güldürdü bizi. Dikkatten kaçırdığımız ayrıntılı yaşantımızı bize hatırlattı , bizde güldük. Cem Yılmaz bir marka gibi artık bu işte , yine başarılıydı. Finalide çok iyi kapattı , izlenmeli.



http://letitbit.net/download/24777.200250fd25d228ff581d46738ca1/Cem.Yilmaz.Fundamentals.2013.avi.htmlletitbit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder