2 Şubat 2013 Cumartesi

Skyfall 1080P Bluray Tek Link indir

Skyfall 2012 Bluray 1080p Türkçe dublaj
Aksiyon – Macera – Suç – IMDB 7.9
TEK LİNK FİLM İNDİR

…..
Filmin Konusu:=Bond’un M’e karşı sadakati sınanacaktır, çünkü M geçmişiyle yüzleşmeye başlar. MI6 saldırıya uğrayınca, kişisel bedeli ne olursa olsun 007’nin tehdidi bulup yok etmesi gerekecektir.
Film Hakkında Yapılan Yorumlar;
Yorum 1=Yeni geldim filmden ve hala etkisi altındayım. Kesinlikle EN İYİ BOND FİLMİ. Film fragmanda da anlaşıldığı gibi James Bond’un Türkiye’de ‘öldürülmesiyle’ başlıyor. Türkiye’deki sahneler çok güzel çekilmiş. James Bond’un Fethiye’de sahil kenarında bir kulubede günlerce yaşadığını da gördüm ya ölsem de gam yemem:). Daniel Craig ve Javier Bardem ise tam anlamıyla oyunculukta zirve yapmışlar. İzlemeyenler düşünmeden kesinlikle gidin. ▓ 10/8.9 ▓ İyi seyirler!
Yorum 2=Ralph Fiennes Atatürk’e benzemiş biraz sanki..Javier Bardem müthişti..Filme gelince Türkiye klasik Orta Doğu tabirine uygun modernlikten uzak bir ülke gibi gösterilmiş ne yazık ki ve yine..Kapalıçarşı nın çatısı gibisi yok ki ülkemizde de çekim yapmışlar..Herneyse film önceki Bond serilerine göre biraz farklı havada geçti gibi ama bence çok iyi bir film olmuş.Heyecan pek fazla olmasada yada bizi tam içine alamasada farklı mekanlar ve oyunculuklar başarılıydı..Yinede klasik bir Bond filmiydi ve seriyi sevmeyen yoktur ki 20 yıl daha devam etse büyük zevkle izlenmeye devam eder herhalde…
Yorum 3=ilk kısım da film bildiğimi bir senaryo gibi ilerliyor olsa da Film 2. yarıda kaliteli bir yapım olduğunu gösteriyor. 7.5/10
Film diğer ülkelerde gecen sahnelerinde muhteşem şehir manzaraları varken İstanbul da gecen sahnelerinde hiç bir şey yok. Sanki film Türkiye’de geçmiyor geri kalmış bir ülkede geçiyor . Çok itici bir yaklaşım olmuş bu madem diğer ülkelerde gecen sahnelerde onları en görkemli bir şekilde yansıttınız İstanbul da ki sahnelerde de böyle olmaydı.
Bizim insanımız çok saf Hollywood yapımı filmler Türkiye’de çekiliyor denince millet coştu , havalara girdi. Kimse bilmiyor ki bu filmler bizi iyi mi yoksa kötümü yansıtıyor. Milleti bu şekilde kandırıyorlar .
Yorum 4=Film diğer ülkelerde gecen sahnelerinde muhteşem şehir manzaraları varken neden İstanbul da gecen sahnelerinde hiç bir şey yok. Sanki film Türkiye’de geçmiyor geri kalmış bir ülkede geçiyor . Çok itici bir yaklaşım olmuş bu madem diğer ülkelerde gecen sahnelerde onları en görkemli bir şekilde yansıttınız İstanbul da ki sahnelerde de böyle olmaydı.
Yorum 5=aksiyon sahnelerinin az olduğundan yakınan arkadaşlar olmuş ama bence aksiyon sahneleri ayarındaydı. özellikle javier bardem’in oyunculuğu ön plandaydı ama genel olarak oyunculuklar iyiydi. herkes rolünün hakkını vermiş diyebilirim. eski bond filmlerine göre bu seri çok mesafe kat etti ve aşağıda da bi arkadaşın bahsettiği üzere bi çok yenilik oldu. bunların en büyüğü ve yeni filmleri iyi yapan olay bondu ve senaryoyu gerçeğe yaklaştırmaları oldu. ben yeni bond filmlerini ve yeni bondu sevdim açıkcası. skyfall ı da beğendim. ama nedense casino royal daha hoş geldi gözüme. onun içinde aşk da vardı o yüzden olabilir :) imdb ye katılıyorum 8/10…
FullFilmOyun.Com İyi Seyirler Diler
…..
Taken 2012
film indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder