1 Şubat 2013 Cuma

Spartacus: War Of The Damne 2013 2.bölüm indir

Spartacus: War Of The Damne | Sezon 3 | 720p | Türkçe Altyazı | 2013
Aksiyon – Macera Savaş – YABANCI DiZi – IMDB 8.7


…..
Dizinin Konusu:Dizinin final sezonunun hikayesi Romalı komutan Gaius Claudius Glaber’ın yenilgisinden sonrasıyla devam edecek. Spartacus ve adamları Vesuvius Savaşı’ndan sonra Romalılara karşı büyük zaferler kazandılar. Bu zaferler sadece Spartacus efsanesini yüceltmekle kalmadı aynı zamanda ayaklanan köle sayısını 30,000’in üzerine çıkardı. Roma Spartacus’ün başlattığı tehdit yüzünden korkudan titremeye devam edecek.
Dizi Hakkında Yapılan Yorumlar;
Yorum 1=İnsanların içini sanki domates suyu ile doldurmuşlar bu ne kan kardeşim ama yinede bazı yerlerde abartının abartısı olmasınıa rağmen kan efektlerini beğendim.Diyaloglar çok basit gibiydi.Cinsellik sahneleri de fazlaydı ama fazla uzun olmaması nedeniyle fazla tepkimi çekmedi.Ama türk kanalları bu diziyi alırsa kesinlikle 12:00 önce oynatmaz oynatmamaları lazım yoksa halk oynatır.(1.bölüm içindir tüm dediklerim.)
Yorum 2= İzlediğim en iyi diziler arasında.. her sezonu, her bölümü ama bu sezon final verecekmiş galiba.. keşke hiç bitmese hep yayınlansa…
Yorum 3=Cinsel içerik her ne kadar çok olsa da çok güzel bir dizi özellikle Andy Whitfield muhteşem bir oyunculuk sergilemişti. Kansere yenik düşmesi ise ayrı bir trajedi tabii Ona öyle alışmışız ki 2. sezonda Liam’e hala alışamadım. Huzur içinde yatsın.
Yorum 4=Gizemli Roma ve o döneme ilişkin benim gibi ilgisi olan varsa bu dizi muhteşem ötesi. Odönemin zevk-i sefasını, insanın vahşiniçgüdüsünün insanlık tarihiyle olan bağını güçlendiren trajedilerine kadar kurgu mükemmel.
Yorum 5=Yerli diziler yetmezmiş gibi bi de bu yabancı dizilere kıl olurdum hep bu diziyi izleyene kadar.Çok tavsiye eden olmuştu ama bir türlü izleme fırsatım olmamıştı.3 sezonu da ardarda izledim harikaydı.Ancak sıralama gereği Gods Of Arena’yı önce izledim.İlk defa izleyecekler için önce bu 6 bölümlük ara sezon bölümlerini izlesinler.
Ne kadar çok beğenilse de bir çok ülkede yayınlanmasına izin verilmemiş,cüretkar senaryosu ve her yaşa hitap etmeyen sahneleri özellikle hikaye sahibi İtalya’nın büyük tepkisini çekmiştir,hatta Katolik klisesi tarafından lanetlendiğine dair bir haber izlemiştim ancak bütün bu gelişmelere ramen bu tarihi karekteri ve dönemindeki siyasi olaylar bütününü sinemasından sonra daha etkili ve görsel anlamda doyurucu bir halde dizi haline getirilmesi dizi sektörüne büyük hareketlilik kazandırmıştır.Sinemanın ciddiyetine her ne kadar yaklaşamasa da dizi sektörü bu ve bunun gibi yapımlarla başta Amerika olmak üzere tüm dünyada büyük gelişim göstermeye devam etmektedir,tabii bizim dizilerimiz bunların yanında konuşulmaya değer olamasa da..8/10
…..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder